MP motor áramfejlesztő MPI 5000 S AVR

Részletek

A Honda termékpaletta kiegészítéseként készült az MPI 5000 S AVR. Ipari Honda motorral szerelve, az ipari felhasználók igényeihez alakítva, digitális feszültség szabályozóval (D-AVR). A motor egy 9 LE-s 1 hengeres Honda ipari motor. A generátor egy igazi ipari áramfejlesztő bármiféle felhasználásra. A HONDA iGX benzinmotor hosszú élettartamú és gazdaságos üzemeltetést biztosít, továbbá alacsonyabb az üzemanyag felhasználása, mint a hagyományos Honda GX sorozatú motoroknak. Ez a kombináció lehetővé teszi a kimeneti feszültség még stabilabban tartását, illetve a terhelésre még kisebb mértékű feszültség ingadozását.
A Honda iGX motor sorozatnak a már bevált Honda GX motor sorozat az alapja, ellenben az iGX motorok elektronikus szabályozású porlasztóval rendelkeznek, így megbízhatóbb, stabilabb a motor fordulatszáma terhelés esetén is.
Továbbá javított olajőr szint mérővel rendelkeznek az esetleges alacsony olajszint melletti üzem elkerülése érdekében. A generátor rendelkezik önindítóval, így a hagyományos kézi indítás mellett lehetőség nyílik kulcsos indításra is. Továbbá akár szünetmentes tápként is működtethető.

Használati utasítás

Adatok
Gyártó
MP motor
Termék főkategória
Áramfejlesztő
Folyamatos kimeneti áram 1 fázison
21,5 [A]
Hengerek száma
1
Lökettérfogat
270 cm3
Kimenet tipusa
1 fázis
Motor gyártója
Honda
Motor modellje
iGX270
Szabályozás típusa
D-AVR
Teljesítmény (SI)

Belsőégésű motoroknál, elektromos motoroknál kW, Akkumlátoros gépeknél kWh

Ha megszorozzuk 1,34-el megkapjuk a lóerőt!

6,72 [kW], [kWh]
Üzemóra számláló
Igen
Váz anyaga
Acél
Max. teljesítmény egy fázis
5 kVA
Folyamatos teljesítmény egy fázis
4,5 kVA
Tömeg
60 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hitelkalkulátor